De Bakkerijspecialist: hét uitzendbureau voor iedere bakkerij

De Bakkerijspecialist is een landelijk werkende organisatie die bakkerijen door het hele land voorziet van geschikt personeel. We hebben tientallen jaren ervaring in de uitzendbranche, waardoor we precies weten waar affordable papers werkgevers en werknemers in de bakkerij naar op zoek zijn. Flexibiliteit en transparantie zijn voor ons vanzelfsprekend. In overleg met u als klant is bij De Bakkerijspecialist heel veel mogelijk. U kunt bij ons terecht voor uitzenden, werving en selectie en payrolling van bakkerijpersoneel.

Uitzendbureau bakkerij

Met ons landelijke netwerk van bakkerijen en uitgebreide bestand met geschikt bakkerijpersoneel is De Bakkerijspecialist hét uitzendbureau voor de bakkerij. We bieden uitzendkrachten voor alle functies binnen de bakkerij, denk aan bakkers, schoonmakers, administratieve krachten, inkopers, verkopers en chauffeurs. Als eigenaar van een bakkerij wilt u er vanuit kunnen gaan dat u gekwalificeerd en gemotiveerd personeel in huis haalt. En daar staat De Bakkerijspecialist garant voor: wij zijn niet voor niets een gespecialiseerd uitzendbureau voor de bakkerij.

Werving en selectie bakkerij

Zoekt u personeel voor uw bakkerij op tijdelijke of vaste basis? De Bakkerijspecialist biedt ook werving en selectie van bakkerijpersoneel. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor de bakkerij beschikken wij over de juiste kennis en mogelijkheden om de werving en selectie voor uw bakkerij te kunnen verzorgen.

Payrolling bakkerij

Wilt u liever geen rompslomp en risico’s bij het aannemen van uitzendkrachten voor uw bakkerij? Dan is payrolling voor u een geschikte optie. Bij payrolling neemt De Bakkerijspecialist het juridisch werkgeverschap urgent essay van u over. Uw bakkerijpersoneel staat bij ons op de loonlijst, wij verzorgen de administratie en uw personeel valt onder de flexibele uitzend-cao. Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor het inroosteren van het bakkerijpersoneel.

Wilt u meer weten over de diensten van De Bakkerijspecialist, hét uitzendbureau voor de bakkerij? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.