Zo begon het allemaal

De Bakkerijspecialist is onderdeel van uitzendbureau NasWerkt. Het begon voor NasWerkt in 2004, op een zolderkamer in Rosmalen. Als klein uitzendbureau leverden we vooral werknemers in de bouw, transport en logistiek. Al snel werd de zolderkamer te klein, waarna we een volwaardig kantoor in Den Bosch betrokken. Dit is nog steeds het hoofdkantoor van NasWerkt.

Richard Nas nam het bedrijf in 2010 over. Samen met Dave en Ricardo werd er flink aan de weg getimmerd. We werden ook buiten Brabant actief en in 2011 openden wij een tweede vestiging in Nijmegen.

NasWerkt boekte al diverse successen, met als één van de hoogtepunten de nominatie voor de titel ‘MKB Uitzendbureau van het Jaar’ in 2014. In 2015 mochten wij een Gazellen Award in ontvangst nemen voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Er volgden nieuwe vestigingen in Tilburg en Nijmegen. Vanuit deze vestigingen bedienen wij een groot deel van Nederland.

Uw garantie

NasWerkt beschikt over verschillende certificaten, waaronder NEN 4400-1. Hiermee kunnen we aantonen dat onze personeelsadministratie op orde is en dat we onze bedrijfsprocessen beheersen. U bent dus verzekerd van kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Uiteraard wordt ons personeel continu bijgeschoold. Kwaliteit zit volgens ons bovendien in bereikbaarheid. We zijn er als u ons nodig heeft, of dat nu ’s middags of ’s nachts is. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen snel schakelen als dat nodig is.